Radiomass vum 25.8.2013

Et sengt d’Chorale vu Steebrecken-Biergem ënner der Leedung vum Noémie Desquiotz-Sunnen a Claudette Zeimes. Organistin: Josée Faltz-Wilmes. Solo: Noémie Desquiotz

Entrée Uergel: Canon Pachelbel
Entrée: Lobet den Herren Camille Rodenbour
Kyrie a Gloria: Messe en do majeur Noémie Desquiotz-Sunnen
Zëschegesang: Wie groß bist du Ignaz Schnabel
Acclamatioun: Alleluja W.A. Mozart
Offertorium: Here I am, Lord Dan Schutte (arr: Claude Zeimes)
Sanctus: Messe en do majeur Noémie Desquiotz-Sunnen
Anamnèse: Dans le silence Stéphanie Kager
Vater unser: Father in Heaven (anonyme 1870)
Agnus Dei: Messe en do majeur Noémie Desquiotz-Sunnen
Kommunioun: I’ve got a Feeling Lorenz Maierhofer
Schlusslidd: Singt Dankeslieder Edward Elgar (arr: Klaus Heizmann)
Sortie Uergel: Thème et variations en la mineur Domenico Zipoli

Texte iwer d’Chorale:

D‘ Chorale vu Steebrecken-Biergem ass e Kierchechouer, deen an de läschte Joren vill Gospel a russesch-orthodox Titelen an de Repertoire opgeholl huet. Mam Oratorium „Israel Schalom“ hat si e groussen Erfolleg bei Geleenheet vun hirem 50. Anniversaire. 2011 huet d’Madame Noémie Desquiotz-Sunnen d’Leedung iwerholl an dest Joer gouf e Passiounsconcert mat letzebuergesche Kompositiounen opgefouert. D’Chorale sengt all Weekend d’Massen zu Steebrécken oder Biergem ënner der Leedung vun der Madame Claudette Zeimes, déi de Chouer 1989 iwerholl hat. Op der Homepage www.chorale-steebrecken.lu kann ee weider Informatiounen liesen an de Chouer läuschteren.

Created 7/28/2013